Doorgaan naar inhoud
Microsoft Word online kopen? Download nu de licentie!

Microsoft Word online kopen? Download nu de licentie!

Microsoft Word is het meest populaire programma uit de Microsoft Office reeks, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden! Met behulp van Microsoft Word kunt u namelijk online teksten verwerken. Van brieven tot uitnodigen en van verslagen tot rapporten: met Microsoft Word kunt u iedere tekst helemaal naar wens uitwerken.

Bent u benieuwd wat Microsoft Word voor u kan betekenen? Of wilt u graag meer weten over de verschillende functionaliteiten binnen het programma? Lees dan zeker nog even verder, wij leggen het u graag uit!

Alles over Microsoft Word

Zoals we al eerder aangaven, maakt Microsoft Word onderdeel uit van de populaire Office reeks van Microsoft. Voor velen is Microsoft Word, of eigenlijk het gehele Office pakket onmisbaar op de pc! Wanneer u Microsoft Word online wilt kopen, raden wij daarom altijd aan om te kiezen voor het gehele Office pakket. U profiteert dan namelijk niet alleen van de voordelen van Word, maar ook van de andere bekende Office producten, waaronder:

  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • OneNote
  • Publisher
  • Access

Bent u specifiek op zoek naar een losse Windows licentie, omdat het geheugen van uw pc bijvoorbeeld niet toereikend is om het hele pakket te installeren? Ook dan kunt u alsnog het beste kiezen voor het gehele Office pakket. U kunt tijdens de installatie namelijk aangeven welke onderdelen u graag wilt installeren. Hierbij kunt u dus ook alleen het programma van Word selecteren. Mocht u in de toekomst alsnog een ander programma op uw pc willen installeren? Dan kunt u dat op ieder gewenst moment doen.

Microsoft Word kopen doet u makkelijk en snel online via LicentieVerkoop. Maak een keuze uit de verschillende Microsoft licenties en voeg het gewenste product toe aan uw winkelmandje. Reken af met behulp van één van de verschillende betaalmethodes en u ontvangt uw licentie én download binnen enkele minuten in uw mailbox! Wanneer u kiest voor LicentieVerkoop weet u zeker dat uw licentie 100% origineel en nieuw is. Word online kopen was nog nooit zo eenvoudig. Ervaar het nu zelf en kies voor de betrouwbaarheid van LicentieVerkoop.

 

Microsoft Word voor iedere pc!

Tijdens uw zoektocht naar de juiste Word licentie is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst zijn er verschillende versies van Microsoft Office en Word te koop. En ook zijn er verschillen tussen de licenties op het gebied van besturingssystemen. Let er daarom bij de aanschaf goed op of u wel de nieuwste versie van Office Word koopt en of deze bedoelt is voor een Windows of Mac computer. Hier zit namelijk wel degelijk verschil tussen!

Microsoft Word voor Windows

Zoekt u naar een Microsoft Word licentie voor uw Windows PC? Dan kunt u bij LicentieVerkoop kiezen uit twee verschillende licenties, namelijk:

Voor beide licenties geldt dat deze direct na aanschaf gedownload kunnen worden op uw Windows pc. Welke van de twee versies voor u het beste is, hangt af van verschillende factoren. Zo is het belangrijk welke versie van Windows u op dit moment heeft en wat uw wensen zijn voor het gebruik van Microsoft Word. Wilt u er zeker van zijn dat u nog jarenlang vooruit kunt met uw licentie? En maakt u gebruik van Windows 10? Dan raden wij u graag aan om te kiezen voor de 2019 versie. Dit is namelijk de nieuwste versie van Office en daardoor vanzelfsprekend ook de nieuwste versie van Microsoft Word.

Microsoft Word voor Mac

Wilt u Word kopen voor uw Apple computer? Dan is het belangrijk dat u bij de aanschaft kiest voor een licentie die compatibel is met Macintosh. Hierbij geldt eigenlijk hetzelfde als bij de licentie voor Windows. Ook hierbij heeft u namelijk de keuze uit twee verschillende versies van Word, namelijk:

Vindt u het moeilijk om zelf te beslissen welke versie u nodig heeft? Dan kunt u voorafgaand aan het kopen van Word voor Mac contact opnemen met onze helpdesk! Onze Office specialisten voorzien u graag van het juiste advies zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe software licentie.

Vorig artikel De 7 meest gestelde vragen over Excel beantwoord!
Volgend artikel Welke Windows versie heb ik? Dat check je zo!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden