Licentieverkoop Doorgaan naar inhoud

FAQ : MEEST GESTELDE VRAGEN

Algemeen

De prijs waarvoor wij onze producten aanbieden zijn iets hoger dan die van onze concurrenten, omdat wij altijd een mogelijke oplossing bieden wanneer er iets mis gaat. Bij bent u altijd gegarandeerd van een volledig authentieke licentie plus u krijgt volledige ondersteuning op afstand indien u er zelf niet uit komt. 

Geen probleem! Wij lossen dat zo snel mogelijk op. U kunt ons contacteren via het formulier hieronder of via onze Livechat.
 

Wij kopen grote volumes licenties van bedrijven over die deze licenties niet meer gebruiken of niet meer gaan gebruiken. Daardoor kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden voor u de klant. Wij hebben geen fysieke winkel dus ook geen operationele kosten.

Uiteraard ! We moedigen al onze klanten aan om hun e-mailadres te registreren en hun specifieke Microsoft Office-productsleutel via Microsoft online activering te registreren om verificatie en tracking van hun authentieke softwareproducten te garanderen.
 

U krijgt de beschikking over de software via digitale download.  Digitale download is een elektronisch geleverd product, waarmee u uw nieuwe software onmiddellijk kunt downloaden en gebruiken. Dit betekent dat een fysieke CD of DVD niet bij uw aankoop is inbegrepen. Het software-installatieprogramma wordt gedownload via cloudgebaseerde opslag.

OEM- en retailproductsoftwarelicenties zijn ontworpen om op slechts één computer te worden geïnstalleerd en geactiveerd, tenzij anders aangegeven. Als u de software op een andere computer wenst te installeren moet u deze eerste verwijderen op de geinstalleerde computer.

Zodra uw betaling is voltooid, kunt u uw software onmiddellijk downloaden vanaf de pagina met de orderbevestiging. U ontvangt ook een downloadlink per e-mail samen met uw licentiecode.
 

Soms kan het gebeuren dat de activatie niet dadelijk online lukt. U mag dan op het activatiescherm gewoon “vorige” nemen en dan kiezen voor Telefonische activatie en de verdere stappen volgen. De activatie zal dan zeker werken.

Dit komt omdat de sleutel reeds is gebruikt geweest maar het toestel niet meer actief is.  Normaal had deze in onze systemen al moeten gedeactiveerd zijn, maar in dit geval is dat niet het geval geweest. De telefonische activatie zal dit voor u oplossen.